ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ

Το  ότι οι άνθρωποι αντί να προχωρούν με μικρά βήματα μπροστά  πηγαίνουν τρέχοντας προς τα πίσω είναι γεγονός .Η αντίδραση τους στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου είναι όμως ο λόγος που με έκανε να ξαναγράψω για το πόσο δεν τους αντέχω. Τί πάει να πεί ανήκουμε στο ίδιο είδος; Όχι ρε δεν το δέχομαι. Αρνούμαι να δεχτώ πως ανήκω στην ίδια κατηγορία με εκείνους που αντιδρούν στην ευτυχία του συνανθρώπου τους. Γιατί πίσω από τους νόμους, τις παραγράφους και τις περγαμηνές αυτό ακριβώς αφορά αυτό το νομοσχέδιο. Μια πιο εύκολη, απλή και χαρούμενη ζωή για κάποιους ανθρώπους.
Πόσες αηδίες έχω διαβάσει τις τελευταίες μέρες σε comment section, πόσες αμπελοφιλοσοφίες που με κάνουν να θέλω να δαγκώσω τα αυτιά μου και πόσοι ψυχολόγοι πια μαζευτήκαμε σε μια τόση δα χώρα. Όλα αερολογίες πίσω από τις οποίες διακρίνεται πανεύκολα η φοβία και ο ρατσισμός για το κάτι που διαφέρει από εμάς.Μην φοβάσαι βλάκα Έλληνα κανείς δεν θα έρθει να σου πάρει το παιδί και να στο σύρει με το ζόρι στο χειρουργείο. Αυτό που πρέπει να φοβάσαι είναι με τί αρχές μεγαλώνεις ένα παιδί. Με τί μίσος και ομοφοβικές τάσεις το γεμίζεις.
Καλά τις παρομοιώσεις με παιδοφιλία δεν θα τις θίξω καν. Όχι γιατί δεν μπορώ απλά πρέπει να κατέβω αρκετά level νοημοσύνης και να αρχίσω να μουγκρίζω αντί να μιλάω για να μπορέσω να επικοινωνήσω αναλόγως. Και όχι τίποτα άλλο ρε παιδιά αλλά φοβάμαι μην συνηθίσω και μου μείνει κουσούρι. Γιατί ξέρετε τι λένε. Η βλακεία κολλάει.
Λένε πως στην ηλικία των 15 ένα παιδί είναι μπερδεμένο για το τί είναι και τί θέλει. Γιατί ως γνωστόν και εγώ στα 15 μου δεν γνώριζα αν ήμουν κορίτσι ή λάχανο. Έπρεπε να μεγαλώσω για να το καταλάβω. Αλήθεια έχετε ακούσει ποτέ κάποιον διεμφυλικό να μιλαέι; Τους έχετε ακούσει που φωνάζουν πως από την πρώτη κιόλας δεκαετία έχουν γνώση για την ταυτότητα τους;
Όσο για το τί είναι φυσιολογικό και μη αμέτρητα παραδείγματα από την καθημερινότητα έρχονται για να μας αποδείξουν πως η φύση φτάνει μέχρι κάποιο σημείο. Γιατί και η εξωσωματική είναι παρα φύση αλλά αμέτρητες γυναίκες την επιλέγουν. Και οι πλαστικές επεμβάσεις το ίδιο. Ας μην μιλήσω καλύτερα για το σεξ. Τί έγινε; Όπου μας βολευέι ακολουθούμε την φύση και όπου δεν μας βολεύει όχι; Υποκριτές!
Και το χειρότερο είναι ότι συνειδητοποιείς πως τέτοιες απόψεις δεν έχουν να κάνουν με μόρφωση και πτυχία. Έχουν να κάνουν με καθαρή, αυτή καθ'αυτή μαύρη κακία. Θλιβερό.
Στην τελική φίλε μου ότι δεν εχει επίπτωση στην δική σου ζωούλα just shut up! Δεν σου πέφτει λόγος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου